İçeriğe geç

29 Ekim Kimin Konseri

Maltepe konseri 29 Ekim’de kimler var?

29 Ekim’de Zülfü Livaneli, İskender Paydaş ve Orkestrası Duman, Kubat, Edis, Sıla, Mazhar Alanson, Adamlar, Sevcan Orhan, İlyun Bürkev, Cümbüş Cemaat ve Ersin Show müzikseverlerle 100. yılını kutlayacak.

İstanbul’da 29 Ekim kutlamaları nerede olacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cumhuriyeti’nin 100. Yıl Konseri, 29 Ekim’de Maltepe Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek.

Hadise 29 Ekim konseri nerede?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ndan bir gün önce, sevilen sanatçı Hadise’nin konserini başkentten yaklaşık 100 bin kişi izledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eşi Nursen Yavaş ile birlikte Atatürk Orman Çiftliği’nde konsere katılan Ankaralıları karşılayarak, “Cumhuriyetimizin 100. yılındayız.

29 Ekim Livaneli konseri nerede?

Zülfü Livaneli, @kadikoybelediye ile 29 Ekim’de Caddebostan Sahil’de halk konseri verecek. Şef: Rengim Gökmen, solistler: Görkem Ezgi Yükselim, Zeynep Halvaşi, Teyfik Rodos. Suadiye Işıklar’da başlayacak geleneksel Cumhuriyet Yürüyüşü’nün ardından Cumhuriyet Konseri saat 21.00’de Caddebostan Sahil’de gerçekleşecek.

29 Ekim’de kimin konseri var?

29 Ekim’de Duman, Edis, Sıla, Mazhar Alanson ve Adamlar Maltepe’de, Sertap Erener Ataşehir’de, Zülfü Livaneli Kadıköy’de, Burak Kut, Yonca Evcimik, Vitamin ve Mansur Ark ise Sarıyer’de sahne alacak.

Maltepe 29 Ekim etkinlikleri nerede?

GAZHANE MÜZESİ’NDE HER YAŞA UYGUN ETKİNLİKLER Birçok farklı kültürel etkinliğe ev sahipliği yapan Gazhane Müzesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gün boyu her yaştan ziyaretçiyi bir dizi etkinlikle buluşturacak.

29 Ekim’de Üsküdar’da kimin konseri var?

Bu yıl kutlamaların merkezi Üsküdar Meydanı olarak açıklandı. Anadolu Ateşi kutlamada Selda Bağcan’ın sahne alacağı bir dans gösterisi de gerçekleştirecek. CRR Senfoni Orkestrası’nın “Kuvayi Milliye ve Cumhuriyet” adlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konseri saat 20:00’de Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda izleyicilerle buluşacak.

29 Ekim Sertaç Erener konseri saat kaçta?

29 Ekim’i kutluyoruz – Sertab Erener ve İZDSO konseri. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konseri 29 Ekim Perşembe günü saat 20:00’de Kültürpark açık hava tiyatrosunda gerçekleşecektir.

Sagopa Kajmer 29 Ekim konseri nerede?

Rap müziğin sevilen ismi Sagopa Kajmer, uzun bir aradan sonra 29 Ekim’de İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak.

29 Ekim Mor ve Ötesi konseri nerede?

Mor ve Ötesi 29 Ekim’de İstanbul Çerkezköy’de, Yüksek Sadakat ise 29 Ekim’de Muğla Datça’da sahne alacak. Pınar Ayhan, Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında 7 ve 8 Kasım’da “Zaman Durduğunda” adlı müzik belgeselinde İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelecek.

Melike Şahin 29 Ekim konseri nerede?

İlçe ilçe düzenlenecek etkinlikler, 28 Ekim’de Maltepe Etkinlik Alanı’nda Melike Şahin, Madrigal ve Selçuk Balcı gibi ünlü sanatçılarla başlayacak. Etkinlikler 29 Ekim’de Maltepe’de devam ederken, İstanbul’un birçok ilçesinde ücretsiz konserler ve etkinlikler de düzenlenecek.

29 Ekim Duman konseri nerede?

❗❗ 🗓: 29 Ekim Cuma ⏰: 20:30 📌: İzmit Fuar Güneş sahnesi ▪️Etkinlikte 18 yaş sınırı yoktur….

29 Ekim Melek Mosso konseri nerede?

📍 Adana Büyükşehir Belediyesi’nden Uğur Mumcu Meydanı’na. 🎶 Melek Mosso konseri. 📆 29 Ekim Pazar.

29 Ekim Edis konseri nerede olacak?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Edis, Maltepe Etkinlik Alanı’nda yüz binlerce İstanbullunun yıllarca hatırlayacağı özel bir şova ev sahipliği yaptı. Ünlü yıldız, en sevilen şarkılarını Türkiye’nin yedi bölgesine özel müziklerle düzenledi.

İstanbul 29 Ekim kutlamaları nerede?

İstanbul’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Fatih’teki Vatan Caddesi’nde yapıldı. Kutlamalar kapsamında resmi geçit töreni yapılırken vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla alana geldi. Törene İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

Duman konseri nerede 29 Ekim?

Duman Grubu 29 Ekim’de Barbaros Meydanı’nda! Meşale alayı sonrası Barbaros Meydanı’na ulaşan vatandaşlarımız, Hepsiburada’nın katkılarıyla düzenlenen konserde Duman Grubu ile buluşacak.

29 Ekim Sertaç Erener konseri saat kaçta?

29 Ekim’i kutluyoruz – Sertab Erener ve İZDSO konseri. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konseri 29 Ekim Perşembe günü saat 20:00’de Kültürpark açık hava tiyatrosunda gerçekleşecektir.

Sagopa Kajmer 29 Ekim konseri nerede?

Rap müziğin sevilen ismi Sagopa Kajmer, uzun bir aradan sonra 29 Ekim’de İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak.

Tarkan Maltepe konseri saat kaçta?

– Kapı açılış saati 19:30. – Konser 21:00’da başlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep İbrahimli Escort