İçeriğe geç

Akça Holding Sahibi Kim

Menderes Tekstil’in sahibi nereli?

Sayın Yiğit Zabunoğlu 1984 yılında İzmir’de doğdu ve İzmir Ekonomi Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra Kula Maden Suyu Fabrikası’nda iş hayatına başladı. Sayın Zabunoğlu evli, iki çocuk babası olup İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Akça İnşaat sahibi kimdir?

Abdullah AKÇA, 1970 yılında ailesiyle birlikte Denizli’ye göç ederek Denizli’de inşaat sektöründe bir ilke imza attı. Denizli’ye ilk yıkanmış kum tesisi ve hazır beton tesisini getiren Abdullah AKÇA, AKÇA Şirketler Grubu’nun beynidir.

Akça Holding ne iş yapar?

1994 yılında kurulan AKÇA Holding, Ege Bölgesi’nin en büyük sermayeli holdinglerinden biridir. AKÇA Holding, tekstil, kuru meyve, enerji, araç muayene ve seracılık gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren, her biri sektöründe lider konumda olan grup şirketlerini tek çatı altında toplamaktadır.

Osman Akça kimdir?

Özgeçmiş – Biyografi. 1963 yılında Samsun Bafra’da doğan Osman Akça, 1987-1991 yılları arasında Sultanahmet’teki resim atölyesinde resim yapmaya başladı. Bu yıllarda Türkiye’de resim yaparak geçimini sağlamak mümkün olmadığından radikal bir karar alarak reklam sektörüne adım attı.

Menderes Tekstil hisse kimin?

Akça Holding A.Ş.

Rıza Akça kimdir?

Türk tekstil ve gıda sektörünün öncü sanayicilerinden Akça Holding’in Başkanı Rıza Akça’dan takdire şayan bir karar geldi. Bugüne kadar yaklaşık 500 çalışanını ağırlayan Akça Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, toplam 2 bin çalışanı ağırlayacak tedbirler aldı.

Akça’nın kurucusu kimdir?

Akça HoldingSanayiTekstil, Enerji ve GıdaTesis1994KurucuOsman AkçaGenel MerkezÜniversite Cad. No.:84 Bornova, İzmir, Denizli, Türkiyeİş SahibiRıza Akça2 hat daha

Abdullah Akça nereli?

Akça neler başardı? Denizli’ye geldiğinden bu yana yöresel kıyafetinden vazgeçmeyen Akça, bu süreçte şehrin ilk hazır beton ve asfalt üretim tesisini kurdu ve geri dönüşüm, inşaat gibi sektörlerden sonra medya sektörüne de adım atarak yerel televizyon, radyo ve gazeteleri de gruba dahil etti.

Ali Akça nereli?

25 Mayıs 1966’da Samsun’da doğdu.

Menderes tekstilde kaç kişi çalışıyor?

Menderes Tekstil’in 4.250 çalışanı ve toplam 500 çalışanı bulunmaktadır.

Akça nereye bağlıdır?

Akça, BatmanAkçaLandTürkeiProvinzBatmanBezirkZentrumGeografische RegionSüdostanatolien11 weitere Zeilen

Serkan Akça kimdir?

Serkan Akça 1983 yılında Balıkesir’de doğdu. 2006 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Mühendisliği Fakültesi’nden (Zooteknoloji) mezun oldu. 2007 yılında özel sektörde hayvancılık çiftliklerinde çalıştı. 2009 yılında Kocaeli İli Başiskele İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde ziraat mühendisi olarak çalışmaya başladı.

Mehmet Akça nereli?

1977 yılında Konya Çumra’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Çumra’da tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi Çumra Meslek Yüksekokulu Harita ve Kadastro Bölümü’nde, Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü’nde öğrenim gördü.

Murat Akça aslen nereli?

Murat AkçaKişisel bilgilerDoğum yeriStuttgart, AlmanyaBoy1,84 m (6 ft 1⁄2 in)KonumDefenderKulüp bilgileri21 satır daha

Aktur araç muayenesi kimin?

ACTUR; Türkiye’de periyodik araç muayenesi konusunda yetkili ve sorumlu tek kuruluş olan TÜVTÜRK ile 2008 yılında imzalanan alt işletme lisans anlaşması ile; uluslararası standartlara uygun periyodik araç muayene hizmeti sunmaktadır. Bu kapsamda TÜVTÜRK’ün Türkiye’deki en büyük iş ortağıdır.

Menderes Türel aslen nereli?

Menderes Türel, 1964 yılında Antalya’da doğdu. Göçebe bir aileden geliyordu.

Aydın Menderes aslen nereli?

Aydın Menderes (5 Mayıs 1946, Ankara – 23 Aralık 2011, Ankara), Türk siyasetçi. Adnan Menderes’in en küçük çocuğudur. 16. dönemde Konya’dan, 20. ve 21. dönemlerde İstanbul’dan milletvekili olmuştur.

Büyük Menderes kimdir?

Ali Adnan Menderes (1899, Aydın – 17 Eylül 1961, Bursa), Türk siyasetçi. 1950’den 1960’a kadar Türkiye Cumhuriyeti’nin başbakanıydı. Ayrıca aynı tarihler arasında kurucularından olduğu Demokrat Parti’nin (DP) genel başkanlığını yaptı.

Menderes Saltık nereli?

Menderes Saltık (1992, Turgutlu, Manisa doğumlu), Türk başpehlivan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir