İçeriğe geç

Elidor Onarıcı Etki Ne Işe Yarar

Elidor anında onarıcı bakım kremi ne işe yarar?

Elidor Instant Repair Sıvı Saç Bakım Kremi, yıpranmış ve sağlıksız saçlarını C vitamini, seramid ve keratin ile güçlendirmek ve daha kolay şekil alan saçlara sahip olmak isteyen tüm kadınlar için uygundur.

Elidor anında onarıcı bakım maskesi nasıl kullanılır?

Elidor Instant Repair Saç Bakım Maskesi Kavanoz Maskesi nasıl kullanılır? Saç uçlarından yukarıya doğru, köklere dokunmadan parmak uçlarıyla masaj yaparak uygulanır. Maskeyi tüm saçınıza uygulayın ve 5 dakika bekleyin. Maskeyi ılık suyla durulamak saçınıza ihtiyacı olan gücü verecektir.

Elidor saç şekillendirici ne işe yarar?

Elidor, 24/7 serisi için geliştirdiği yeni formülüyle buklelerinizi gün boyu hacimli, canlı ve kontrol altında tutar! Elidor Visible Curls 24/7 Saç Bakım Kremi’ndeki elastin saçlarınızı güçlendirirken, badem sütü saçlarınıza hayalini kurduğunuz güçlü görünümü kazandırır.

Elidor 1 minute anında onarıcı bakım süper saç kremi nasıl kullanılır?

Saçınızı yıkadıktan sonra, avucunuza ceviz büyüklüğünde Elidor Instant Repair Super Conditioner alın ve saçınızın ortasından uçlarına doğru, saç derinize değmeyecek şekilde masaj yapın. 1 dakika bekleyin ve ardından iyice durulayın. Saç bakımınız bu kadar basit ve etkili!

Elidor hangi ülkenin malı?

İşte Elidor tam da bu noktada devreye giriyor! Türkiye’nin en popüler saç bakım markası* Elidor, 1973’ten bu yana farklı saç ihtiyaçlarına yönelik, denemekten, keşfetmekten ve kullanmaktan büyük keyif alacağımız yenilikçi ürünler sunuyor.

Elidor bakım kremi saç uzatır mı?

Elidor Healthy Growing Super Conditioner, saç yumuşatıcı özelliğiyle bilinen argan yağı içerir. İçerdiği biotin sayesinde saçı güçlendirir ve doğal uzamasını destekler.

Elidor saç bakım kremi ne zaman sürülür?

Şampuanlamanın ardından, içeriğinde C vitamini, seramid ve keratin bulunan Elidor Superblend Instant Repair Care Cream’i ıslak saçınıza orta kısımdan uçlara doğru yeterli ve eşit miktarda uygulayın. 30 saniye sonra durulayın.

Turuncu elidor Şampuan ne işe yarar?

Üstün bakım sağlamak için özel olarak formüle edilen Elidor Superblend Instant Repair Şampuan, hasarlı saçları onarır ve gün boyu parlak görünmesini sağlar. Cansız, donuk ve hasarlı saçları kökten uca besleyerek saçların sağlığına kavuşmasına yardımcı olur.

Elidor saç maskesi haftada kaç kez kullanılır?

Gözünüze temas ederse bol suyla yıkayın. Saçlarınız parlamaya hazır! En iyi sonuçlar için haftada 2-3 kez düzenli kullanın.

Elidor 7 24 onarıcı etki şekillendirici bakım kremi nasıl kullanılır?

Ürün nasıl kullanılır? Avucunuza 3-4 pompa sıkın ve yıkanmış saçınıza orta uzunluktan uçlara doğru uygulayın. Saçınızı şekillendirmek ve daha parlak saçlara kavuşmak için kuru saçınıza da uygulayabilirsiniz. Gözle teması halinde ılık suyla durulayın.

Elidorun hangisi saç uzatır?

Elidor Superblend Sağlıklı Uzayan Saç Şampuanı, içeriğindeki biotin ile saçı güçlendiren ve doğal uzamasını destekleyen, saçı yumuşatıcı özelliğiyle bilinen argan yağı ve saçı besleyici özelliğiyle bilinen arginin sayesinde saçınızı kökten uca besler ve uzama sürecinde kırılmaların önüne geçer.

Elidor saçı düzleştirir mi?

Duştan sonra, Keratin Bakım Sütü ile saçınızı besleyin ve nemlendirin ve anında daha yumuşak, daha parlak saçlara kavuşun. Son olarak, Keratin Bakım Tedavisini uyguladıktan sonra, her bir saç telinin üzerinden 180 derecede 3-5 kez düzleştirici geçirin. 7 gün boyunca mükemmel pürüzsüz ve esnek saçlarınızın keyfini çıkarın**.

Elidor anında onarıcı şampuan ne işe yarar?

Elidor Superblend Instant Repair Şampuan, formülünde güçlü vitaminler içeren yağlar sayesinde saçınıza anında sağlıklı, ipeksi bir görünüm kazandırır. Seramidler ve C vitamini içeren formülüyle, kabarıklığı azaltır ve saça gücünü geri kazandırır. Keratin sayesinde, ilk yıkamadan itibaren saçları yeniler ve onarır.

Elidor saçı kabartır mı?

Elidor 24/7 Visible Curls Şekillendirici Bakım Kremi, yenilenen besleyici ve nemlendirici formülüyle buklelerinizi gün boyu canlı, hacimli ve tamamen kontrolünüz altında tutar. Böylece gün boyu her zaman çarpıcı bukleleriniz yanınızda olur!

Elidor pembe saç kremi nasıl kullanılır?

Saçınızın uzunluğuna bağlı olarak, gerekli miktarda ürünü sıkın ve avucunuzun içine dağıtın. Nemli saçınızın boylarına ve uçlarına eşit miktarda uygulayın, köklere dokunmayın. Saçınızı tarayın ve istediğiniz gibi şekillendirin. Durulama gerekmez.

Elidor saç bakım kremi ne zaman sürülür?

Şampuanlamanın ardından, içeriğinde C vitamini, seramid ve keratin bulunan Elidor Superblend Instant Repair Care Cream’i ıslak saçınıza orta kısımdan uçlara doğru yeterli ve eşit miktarda uygulayın. 30 saniye sonra durulayın.

Elidor saç kremi duştan sonra kullanılır mı?

Örneğin, Elidor’un durulanmayan saç kremi duştan sonra yeterli miktarda uygulanır ve durulanmaz. Elidor’un 1 dakikalık saç kremi duş sırasında kullanılır.

En iyi Elidor saç kremi hangisi?

Elidor’un en iyi saç kremi ürünlerinden biri olan Elidor Güçlü ve Parlak 1 Dakikalık Süper Saç Kremi, benzersiz formülü sayesinde saçlarınızı sadece 1 dakikada güçlendirir ve parlaklık kazandırır!

Elidor saç kremi nasıl kullanılır pembe?

Saçınızı 230°C’ye kadar ısıdan korurken saçınızın kolay şekil almasını sağlar. Ürün kullanımı: Saçınızın uzunluğuna bağlı olarak, avucunuza fındık büyüklüğünde dökün. Nemli saçınızın boy ve uçlarına, köklere dokunmadan uygulayın. Durulama gerektirmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep İbrahimli Escort