İçeriğe geç

Yedikulede Hangi Dizi Çekiliyor

Yedikule’de hangi diziler çekiliyor?

Dizinin çekildiği mekanlardan biri de “Metonya” yani Yedikule Hisarı’ydı. 2003’ten beri Türk televizyonlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi büyük bir başarı elde etti.

Alev Alev dizisi nerede çekiliyor?

Dizi, İstanbul’un Fatih ilçesinin mahallelerinden biri olan Ağlayankaya Plajı ve Yedikule’de çekiliyor. Eski bir Rum semti olan Yedikule, Marmara Denizi kıyısında, Fatih’in Kocamustafapaşa semtleri ile Zeytinburnu’nun Kazlıçeşme semtleri arasında yer alıyor.

Büyükçekmece’de hangi diziler çekiliyor?

AKREP DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? Akrep dizisi İstanbul’un Beykoz ilçesindeki film platolarında çekiliyor. Dizinin bazı sahneleri Kocaeli Darıca’daki dizi platolarında ve Büyükçekmece Gölü’nde çekiliyor.

Cihangirde hangi dizi çekiliyor?

Inter Medya’nın Cihangir Ceyhan’ın başrolünde yer aldığı “Balances: Biri Olmak” dizisinin çekimleri başladı. Dizinin 2024’te GAIN’de yayınlanması bekleniyor.

Ömer dizi seti nerede çekiliyor?

Ömer dizisinin hangi ilçede çekildiğini merak edenler için, dizi ağırlıklı olarak İstanbul’un Üsküdar ilçesinde çekiliyor.

Alev Alev filmi nerede çekildi?

Bodrum Belediyesi – Yıl 1984… Cüneyt Arkın, Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu, Alev Alev filminin çekimleri için Bodrum’da.

Ayla dizisi nerede çekiliyor?

Türkiye ve Güney Kore ortak yapımı olan filmin çekimlerinin büyük kısmı Türkiye’de gerçekleşti. Ana çekimler Kasım 2016’da Türkiye’de başladı ve Haziran 2017’de Güney Kore’de tamamlandı. Seul’deki çekimler 13-14 Haziran tarihleri ​​arasında gerçekleşti.

Yangın Günleri dizisi nerede çekiliyor?

İstanbul Boğazı’nda patlayan Independenta gemisi, Kuzguncuk semti sakinlerinin hayatında bomba etkisi yarattı.

Alev Alev dizisi hangi yılda çekildi?

Alev Alev (film), 1984 yapımı Türk filmi. Alev Alev (albüm), Ayşegül Aldinç’in 1993 yapımı albümü, Alev Alev (dizi, 2020), 2020-2021 yılları arasında Show TV’de yayınlanan Türk televizyon dizisi.

Diriliş Ertuğrul nerede çekiliyor?

Dizi, İstanbul’un Beykoz ilçesine bağlı Riva köyünde çekilmiş ve 10 Aralık 2014 tarihinde Türkiye’de TRT 1’de yayınlanmıştır. İlk bölümü yayınlandıktan sonra yayınlandığı gün AB ve ABC1 grup reytinglerinde 1., genel reytingde ise 3. sırada yer almıştır.

Kızıl Goncalar nerede çekiliyor?

“Red Goncalar” dizisi İstanbul’da çekiliyor. Beşiktaş ve Galata gibi İstanbul’un farklı yerlerinde çekilen Red Goncalar dizisinde renkli görüntüler oluştu. Dizinin bazı sahnelerinin Doğu Anadolu’da çekilmesi de planlanıyor.

Aile İşleri dizisi nerede çekildi?

FamilienunternehmenProduzentMehmet Yiğit AlpVeranstaltungsortIstanbulKameraBurak DemirdelenVorführungszeit120 Minuten22 weitere Zeilen

Yalı çapkını nerede çekiliyor?

Yalı Çapkını, İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekiliyor. Beylerbeyi, Arnavutköy, Bebek ve Emirgan gibi Boğaz kıyısındaki semtler, dizinin çekimleri için sıklıkla kullanılıyor. Bu semtler, tarihi konakları ve doğal güzellikleriyle dizinin atmosferini zenginleştiriyor.

Aynalı Tahir dizisi nerede çekildi?

Aynalı TahirYapımcıSergin AkyazEditörErol VatanMekanİstanbulGörüntü YönetmeniGüngör Toydemir Ümit Ardabak Sedat Yücel Nazım Edeer Ercan Sağmen Ayhan Şen25 satır daha

Çengelköy’de hangi diziler çekiliyor?

1993 yılında izleyiciyle buluşan Süper Baba dizisi Çengelköy’de çekildi. 2002 yılında ATV’de yayın hayatına başlayan Ekmek Teknesi uzun yıllar Üsküdar Kuzguncuk’ta çekildi. Bir Dilim Aşk, Kuzey Güney, Kurtlar Vadisi Pusu, Dinle Sevgili ve Elde Var Hayat dizilerinin çekimleri de Üsküdar’ın farklı ilçelerinde çekildi.

Gönül Dağı dizi seti nerede çekiliyor?

Çekimler. Dizinin çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde gerçekleşiyor. Dizide adı geçen Gedelli köyü aslında Niğde’nin Ulukışla ilçesine bağlı bir köy.

Kuruluş Osman dizi seti nerede çekiliyor?

Osman’ın nerede çekildiği ve insanların nereden çevirdiği araştırıldı. “Kuruluş Osman” adlı televizyon dizisi İstanbul’da çekiliyor. İstanbul’un Beykoz ilçesindeki Riva’da çekildi. 300 dönümlük bir platoda kaleler, hanlar, hamamlar, camiler ve kiliseler kademeli olarak inşa ediliyor.

Gibi hangi kafede çekiliyor?

Bu kafe Şair Nefi Sokak’taki Dem Cafe, Moda’nın en popüler mekanlarından biri. Aslında burası, Kadıköy halkının dizi çekimleri dışında bile bildiği oldukça popüler bir kafe. “Orası yeterince kalabalık değil, gidip üçüncü nesil kahve içeyim” diyorsanız Dem Cafe’ye gidip Gibi’nin atmosferini soluyabilirsiniz.

Yedikule nasıl bir semt?

Yedikule semti, düzinelerce tarihi cami ve çeşmenin yanı sıra surlar, kuleler ve birçok tarihi Osmanlı evine ev sahipliği yapmaktadır. Bizans döneminin kalıntıları da semtin mimarisinde belirgindir. Yakın zamana kadar gayrimüslim nüfusun önemli bir bölümüne ev sahipliği yapan semtte ayrıca Rum ve Ermeni kiliseleri ve azınlık okulları bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir